Hungária LabirintusP 2019.08.23. 12:39
Eredményekkészítette: OE2010 Š Stephan Krämer SportSoftware 2015

 
Hosszú (106)2,4 km14 ep
HelyNévKlubIdőKül.
1Kéki AndrásSZU Szegedi Bokorugró Tájfutó Spor15:530:00
2Horváth CsongorTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő16:38+0:45
3Chi Kin ManXHKO Hong Kong Island Orienteering16:48+0:55
4Schultéty Márton17:42+1:49
5Forrai Gábor18:16+2:23
6Pittau LorenzoEK Egyesületen kívüli19:08+3:15
7Miháczi Zoltán19:15+3:22
8Brian PoonXHKO Hong Kong Island Orienteering19:27+3:34
9Ács BálintZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut19:29+3:36
9Stork MihálySDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye19:29+3:36
11Oszlovics Ádám19:35+3:42
12Sztojka Milán SzabolcsNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz19:55+4:02
13Gyimesi ZoltánTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő19:58+4:05
14Madarassy AnikóBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C20:07+4:14
15Jurás MátéTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő20:31+4:38
16Gyurina JuditGKS Gödöllői Kirchhofer József Spo20:42+4:49
17Mag ViktóriaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye20:52+4:59
18Iski RichárdSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei20:55+5:02
19Székely MártonTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő20:58+5:05
20Gyurina SzabolcsGKS Gödöllői Kirchhofer József Spo21:12+5:19
21Varga BalázsGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub21:14+5:21
22Parzych MickaëlXSUD Sud Médoc Orientation Gironde21:35+5:42
23Ababi BalázsSAS Silvanus Sportegyesület21:36+5:43
24Gönczi PéterTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő22:01+6:08
25Forrai Miklós22:27+6:34
26Kéki Norbert23:00+7:07
27Gréti PéntekXHOK HOK / Horsens OK23:11+7:18
28Győrffy KristófASK Alpokalja Szabadidősport és Kö23:36+7:43
29Gábor JózsefPAK Paksi Sport Egyesület23:38+7:45
30Göschl ErichXOHR OLC Währing24:18+8:25
31Rácz ZoltánSZV Szegedi Vasutas Sport Egyesüle24:28+8:35
32Mézes Botond CsegőGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó25:16+9:23
33Horváth SándorTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő25:33+9:40
34Kiss GáborPAK Paksi Sport Egyesület25:38+9:45
35Oroszné Tóth ZsuzsannaSPA Tabáni Spartacus Sport és Körn26:15+10:22
36Vodopija DarioXOEL OK Kapela26:46+10:53
37Ódor ViktóriaFMT FŐMTERV SK27:08+11:15
38Erdősné Németh ÁgnesEK Egyesületen kívüli27:26+11:33
39Radó SebestyénZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz28:23+12:30
40Varga BoglárkaESP EVSI - Egri Spartacus Tájékozó28:24+12:31
40Lakosi Máté28:24+12:31
42Dalos AttilaMAF Műegyetemi Atlétikai és Footba28:59+13:06
43Liskány DiánaSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei29:33+13:40
44Fecz AndreaFMT FŐMTERV SK29:52+13:59
45Bán ZsanettHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási30:18+14:25
46Csécs KingaEK Egyesületen kívüli30:35+14:42
47Zelena DóraTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő30:38+14:45
48Tóth BlankaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz30:39+14:46
49Szöllősi JuditHOD Hód-mentor sport és műpártoló31:08+15:15
50Dömötör AndreaSFC Széchenyi István Egyetem Sport31:09+15:16
51Stefan CristinaXCBA C.S. BABARUNCA31:13+15:20
52Horányi GyörgyPAK Paksi Sport Egyesület31:25+15:32
53Hegedüs ÁkosSAS Silvanus Sportegyesület32:20+16:27
54Takács Tícián32:27+16:34
55Müller JúliaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz32:35+16:42
56Liskány JózsefSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei32:42+16:49
57Horváth Henrik32:52+16:59
58Morauszki Mihály Ifj.NYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz32:56+17:03
59Verebélyi MártonSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye33:08+17:15
60Dömötör CsillaSFC Széchenyi István Egyetem Sport33:10+17:17
61Kisháziné Zombory ErikaHOD Hód-mentor sport és műpártoló33:24+17:31
62brandi Adrienne33:31+17:38
63Bótor BarbaraPVS Pécsi Vasutas Sportkör33:34+17:41
64Vodopija GoranXOEL OK Kapela33:37+17:44
64Tóth AttilaVHS Veszprémi Honvéd Sportegyesüle33:37+17:44
66Marcus Schmidt 1966XTSG TSG 1885 Wiesloch e.V.33:47+17:54
67Tóth Károly Ifj.VTC Veszprémi Tájfutó Club33:54+18:01
68Visnyei TamásHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási34:34+18:41
69Radó JánosZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz34:47+18:54
70Goldmann RóbertSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye35:38+19:45
71Jankó Tamás35:50+19:57
72Gubicza ViktóriaHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási36:29+20:36
73Borsi PéterNAV Navigátor Sportegyesület36:31+20:38
74Csordás ZoárdTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő36:51+20:58
75Sellei SzilardEK Egyesületen kívüli37:45+21:52
76Lakosi Ferenc38:22+22:29
77Lakosi ÁdámZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz38:23+22:30
78Timimer ZsófiNAV Navigátor Sportegyesület38:28+22:35
79Csertán AndrásZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut39:00+23:07
80Engi LilienVHS Veszprémi Honvéd Sportegyesüle39:11+23:18
81Ács GáborZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut39:44+23:51
82Stefan DanielXCBA C.S. BABARUNCA40:20+24:27
83Fövenyessy Gabriella ViktórFMT FŐMTERV SK41:26+25:33
84Vörös EndreHOD Hód-mentor sport és műpártoló41:48+25:55
85Ratinland ZsófiaASK Alpokalja Szabadidősport és Kö42:00+26:07
86Boncina Abigael VanessaXOCI Orientacijski klub Slovenske K42:31+26:38
87Nagy ÁkosnéSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye42:41+26:48
88Nagy ZsanettSAS Silvanus Sportegyesület42:58+27:05
89Gyurináné Dr Pesti GyörgyiGKS Gödöllői Kirchhofer József Spo43:14+27:21
90Gyurina MártonGKS Gödöllői Kirchhofer József Spo43:54+28:01
91Ormay GyörgyKOS Hegyvidék-KFKI Optimista Sport44:04+28:11
92Gyurina LászlóGKS Gödöllői Kirchhofer József Spo45:55+30:02
93Erdős GáborEK Egyesületen kívüli48:56+33:03
94Veres ZsoltCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes50:08+34:15
95Papp LászlóNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz50:26+34:33
96Péntek GáborBSC Balatonfüredi Sport Club55:35+39:42
97Jóni JánosSAS Silvanus Sportegyesület55:37+39:44
98Juhász GáborHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási60:07+44:14
99Vass László BoldizsárHOD Hód-mentor sport és műpártoló60:21+44:28
100Kovács Attila GáborZSC Zöld Sportok Clubja61:11+45:18
101Hajas CsillaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C68:28+52:35
102Vida IstvánSAS Silvanus Sportegyesület72:01+56:08
103Kovács Attila GáborZSC Zöld Sportok Clubja83:54+68:01
 
Schmal KittiZST Zselic Tájékozódási Futó és Szhiba
Nagy SzilviaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegyenfb
Tartalék nfb
 
 
 
Közepes (120)1,8 km10 ep
HelyNévKlubIdőKül.
1Horváth CsongorTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő10:260:00
2Müller JúliaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz13:19+2:53
3Madarassy AnikóBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C13:45+3:19
4Székely MártonTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő14:08+3:42
5Szalóki RezsőGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub14:18+3:52
6Mag ViktóriaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye14:25+3:59
7Varga BoglárkaESP EVSI - Egri Spartacus Tájékozó14:52+4:26
8Gönczi PéterTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő15:03+4:37
9Miháci Zoltán15:04+4:38
10Kéki AndrásSZU Szegedi Bokorugró Tájfutó Spor15:08+4:42
11Jurás MátéTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő15:32+5:06
12Lakosi ÁdámZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz15:41+5:15
13Gréti PéntekXHOK HOK / Horsens OK16:10+5:44
14Csordás ZoárdTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő16:30+6:04
15Gönczi ZsuzsaTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő16:38+6:12
16Ferenc TinkaXOKT OK Tivoli16:53+6:27
17Makovinyi DorottyaPAK Paksi Sport Egyesület17:03+6:37
18Ács GergelyZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut17:33+7:07
19Mouliere CamilleXVRV VERVINS ORIENTATION17:58+7:32
20Gyimesi ZoltánTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő18:13+7:47
21Lakosi MátéZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz18:23+7:57
22Sztojka Milán SzabolcsNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz19:22+8:56
23Zempléni LillaMOM Hegyvidék SE-MOM Tájfutó Szako19:37+9:11
24Balogh RékaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub20:01+9:35
25Erdősné Németh ÁgnesEK Egyesületen kívüli20:33+10:07
26Pápai JánosARA Alba Regia Atlétikai Klub20:43+10:17
27Juhas IrinaXOXX OK DIF20:53+10:27
28Kálnási ZsoltGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub21:00+10:34
29Tóth BlankaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz21:38+11:12
30Ferenc MartinXOKT OK Tivoli21:42+11:16
31Ferenc AlesXOKT OK Tivoli21:44+11:18
32Parzych MickaëlXSUD Sud Médoc Orientation Gironde21:54+11:28
33Szalóki RezsőGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub22:06+11:40
34Braun VilmosVSE Vizsla Egészség, Sport és Körn22:27+12:01
35Braun EmmaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C22:29+12:03
36Madarassy MáriaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C22:36+12:10
37Braun KatalinBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C22:40+12:14
38Radó GyöngyvérZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz22:43+12:17
39Schmidt DanielXTSG TSG 1885 Wiesloch e.V.23:18+12:52
40Szalai ÉvaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub23:24+12:58
41Révész Norbert23:31+13:05
42Lakosi OlivérZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz23:41+13:15
43Schmal KingaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz23:42+13:16
44Mag FruzsinaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye23:48+13:22
45Kocsis GabriellaETC Egri Testedző Club23:49+13:23
46Franczel DávidTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő23:59+13:33
47Erdős GáborEK Egyesületen kívüli24:48+14:22
48Balogh Lóránt25:25+14:59
49Marcus Schmidt25:59+15:33
50Mézes Botond CsegőGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó26:05+15:39
51Zarnóczay KláraHBS Honvéd Bottyán Sportegyesület26:30+16:04
52Kovács VeraPAK Paksi Sport Egyesület26:36+16:10
53Liskány KrisztinaSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei26:54+16:28
53Tóth ÁlmosSPA Tabáni Spartacus Sport és Körn26:54+16:28
55Bartók Katalin26:58+16:32
56Stork MihálySDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye27:08+16:42
56Mohl TamásHOD Hód-mentor sport és műpártoló27:08+16:42
58Vas GáborDTC Diósgyőri Tájékozódási Futó Cl27:23+16:57
59Engi DánielEK Egyesületen kívüli27:51+17:25
60Kiss TeodóraETC Egri Testedző Club28:18+17:52
61Tóth KárolyVTC Veszprémi Tájfutó Club28:24+17:58
62Imre AlexandraDEA Debreceni Egyetem Atlétikai Cl28:32+18:06
63Zempléni András Dr.KOS Hegyvidék-KFKI Optimista Sport28:39+18:13
64Gábor ZsófiaPAK Paksi Sport Egyesület28:58+18:32
65Paskuj Mátyásné29:08+18:42
66Lakatos Tamás Dr.NYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz29:10+18:44
67Radó JánosZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz29:13+18:47
68Kazal MártonPVS Pécsi Vasutas Sportkör29:42+19:16
69Simon PéterGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub30:43+20:17
70Ormay GyörgyKOS Hegyvidék-KFKI Optimista Sport31:20+20:54
71Vékonyné Árva KatalinSIR Sirályok Sportegyesület31:22+20:56
72Hanyicska MihálynéSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei31:25+20:59
73Rácz Mátyás32:01+21:35
74Papp László ÁronNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz32:28+22:02
74Varga ZsoltEK Egyesületen kívüli32:28+22:02
76Tóth Vivien RékaSAS Silvanus Sportegyesület33:35+23:09
77Zabaglo SlawekCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes33:47+23:21
78Sladič RomanXKOF Škofjeloški Orientacijski Klub33:50+23:24
79Schmal RóbertZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz33:52+23:26
80Kaj Huba33:53+23:27
81Tóthné Pfeiffer ZsuzsannaPOE Pécsi Orvos-Egészségügyi Sport33:54+23:28
82Veres ZsoltCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes34:43+24:17
83Turcsánné Cseh ErzsébetPVS Pécsi Vasutas Sportkör34:48+24:22
84Iskiné Sinka IldikóSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei36:59+26:33
84Vági EvelinSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei36:59+26:33
86Péntek GábornéBSC Balatonfüredi Sport Club37:48+27:22
87Varga ViolaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub37:59+27:33
88Moldován RékaXOTE ORIENTER Sport Klub38:12+27:46
89Iski FerencSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei39:00+28:34
90Czigány EmmaGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó39:04+28:38
91Czebei LucaGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó39:09+28:43
92Horváth GabriellaCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes39:18+28:52
93Kiss MihályGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó39:27+29:01
94Mauer LucaGTC Gerecse Tájfutó Club39:40+29:14
95Péntek GáborBSC Balatonfüredi Sport Club40:17+29:51
96Marton Dóra VirágZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut41:00+30:34
97Molnár CsengeZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut41:01+30:35
98Tiriac Mihai Ifj.EK Egyesületen kívüli42:12+31:46
99Dömötörné Horváth ErzsébetSFC Széchenyi István Egyetem Sport42:22+31:56
100Ormay Péter42:37+32:11
101Horváth ZoltánnéZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz43:14+32:48
102Ruzsin Máté45:14+34:48
103Bilecz NorbertNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz46:12+35:46
104Szabó ZsuzsannaSAS Silvanus Sportegyesület46:42+36:16
105Vida IstvánSAS Silvanus Sportegyesület48:32+38:06
106Scultéti 49:03+38:37
107Tóth Ági49:36+39:10
108Pápainé Poós IldikóARA Alba Regia Atlétikai Klub49:50+39:24
109Tóth BalázsHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási51:59+41:33
110Tuboly ZsuzsannaBTK Bakonyi Tájfutó Klub53:39+43:13
111Tóth KárolynéVTC Veszprémi Tájfutó Club58:25+47:59
112Schell LeventePSE Postás Sport Egyesület61:20+50:54
113Schell Antal Ifj.PSE Postás Sport Egyesület61:49+51:23
114Böröndi Panka67:20+56:54
115Böröndi Katinka67:21+56:55
116Böröndi Lila67:36+57:10
 
Simon VeronikaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klubhiba
Boros AnnaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegyehiba
Klotz Zsófiahiba
Tartalék hiba
 
 
 
Rövid (122)1,3 km7 ep
HelyNévKlubIdőKül.
1Gazemberek 4:530:00
1Horváth CsongorTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő4:530:00
1Tartalék 4:530:00
4Kéki AndrásSZU Szegedi Bokorugró Tájfutó Spor5:17+0:24
5Mag ViktóriaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye5:27+0:34
6Gönczi PéterTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő5:40+0:47
7Sztojka Milán SzabolcsNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz5:47+0:54
8Gréti PéntekXHOK HOK / Horsens OK5:54+1:01
9Borsi PéterNAV Navigátor Sportegyesület6:15+1:22
10Gönczi Zsuzsa 6:17+1:24
11Csertán AndrásZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut6:32+1:39
12Madarassy AnikóBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C6:47+1:54
13Scultéty Márton 7:03+2:10
14Iski RichárdSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei7:10+2:17
15Engi LilienVHS Veszprémi Honvéd Sportegyesüle7:15+2:22
16Balogh RékaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub7:30+2:37
17Zempléni LillaMOM Hegyvidék SE-MOM Tájfutó Szako7:43+2:50
18Mouliere CamilleXVRV VERVINS ORIENTATION7:57+3:04
19Scmidt 8:16+3:23
20Miháczi Zoltán8:20+3:27
21Simon VeronikaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub8:24+3:31
22Kálnási ZsoltGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub8:27+3:34
23Nagy SzilviaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye9:02+4:09
24Parzych MickaëlXSUD Sud Médoc Orientation Gironde9:11+4:18
25Kéki Norbert9:26+4:33
26Erdős GáborEK Egyesületen kívüli9:42+4:49
27Horányi GyörgyPAK Paksi Sport Egyesület9:46+4:53
28Hegedűs ZoltánOSC Orvosegyetem Sport Club9:49+4:56
29Müller JúliaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz9:57+5:04
30Goda BálintCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes10:13+5:20
30Fazekas PéterCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes10:13+5:20
32Székely MártonTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő10:17+5:24
33Erdősné Németh ÁgnesEK Egyesületen kívüli10:33+5:40
34Vas GáborDTC Diósgyőri Tájékozódási Futó Cl10:37+5:44
35Zempléni András Dr.KOS Hegyvidék-KFKI Optimista Sport10:42+5:49
36Jurás MátéTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő10:50+5:57
37Hanyicska MartinDEA Debreceni Egyetem Atlétikai Cl11:00+6:07
38Schmidt DanielXTSG TSG 1885 Wiesloch e.V.11:03+6:10
39Révész Norbert11:06+6:13
40Szalai ÉvaGYO Gyöngyösi Tájfutó Klub11:07+6:14
40Schmal KingaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz11:07+6:14
42Radó SebestyénZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz11:11+6:18
43Szalay Zente ÁlmosTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő11:14+6:21
44Schmal RóbertZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz11:15+6:22
45Hanyicska MihálynéSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei11:16+6:23
46Makovinyi DorottyaPAK Paksi Sport Egyesület11:20+6:27
46Lakosi ÁdámZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz11:20+6:27
48Gyimesi ZoltánTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő11:27+6:34
49Jankó Boglárka11:34+6:41
50Hajnács Lili11:39+6:46
51Honfi GáborESP EVSI - Egri Spartacus Tájékozó11:47+6:54
52Schmal KittiZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz12:05+7:12
53Kolcsár PannaZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut12:34+7:41
54Molnár LeventeZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut12:40+7:47
55Kisháziné Zombory ErikaHOD Hód-mentor sport és műpártoló12:47+7:54
56Lakosi OlivérZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz12:51+7:58
57Kazal MártonPVS Pécsi Vasutas Sportkör12:59+8:06
58Lockitt Lotti13:00+8:07
59Iski FerencSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei13:14+8:21
60Braun KatalinBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C13:27+8:34
61Braun VilmosVSE Vizsla Egészség, Sport és Körn13:28+8:35
62Molnár AttilaZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut13:30+8:37
63Zabaglo SlawekCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes13:43+8:50
64Kovács IvettZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut14:04+9:11
65Franczel DávidTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő14:12+9:19
66Radó GyöngyvérZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz14:13+9:20
67Radó János14:16+9:23
68Varga ZsoltEK Egyesületen kívüli14:32+9:39
69Horváth Zselyke14:50+9:57
70Horváth Szilvia14:51+9:58
71Szabó EmeseZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut15:10+10:17
72Ormay GyörgyKOS Hegyvidék-KFKI Optimista Sport15:38+10:45
73Argay ZsófiaTSE Törekvés Sport Egyesület16:02+11:09
74Madarassy MáriaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C16:09+11:16
75Braun EmmaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C16:13+11:20
76Császár ÉvaGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó16:27+11:34
77Mihalkó MónikaSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei16:35+11:42
78Balogh Lóránt17:02+12:09
79Ács BenedekZTC Zalaegerszegi Tájékozódási Fut17:04+12:11
80Péntek GáborBSC Balatonfüredi Sport Club17:06+12:13
81Ládi János 17:11+12:18
82Pozsega MíraZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz17:42+12:49
83Zarnóczay KláraHBS Honvéd Bottyán Sportegyesület17:53+13:00
84Révész NikolettaMCB Maccabi Vívó és Atlétikai Club18:05+13:12
85Majoros SzilviaSZU Szegedi Bokorugró Tájfutó Spor18:29+13:36
85Molnár KatalinSZU Szegedi Bokorugró Tájfutó Spor18:29+13:36
87Mézes Emese CsengeGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó19:21+14:28
88Mézes Tibor SólyomGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó19:25+14:32
89Tóthné Schuch AnikóSAS Silvanus Sportegyesület20:18+15:25
90Nagy Katinka20:19+15:26
91Vékonyné Árva KatalinSIR Sirályok Sportegyesület20:34+15:41
92Schwendtner BalázsSIR Sirályok Sportegyesület20:41+15:48
93Kocsis Adél20:48+15:55
94Lakatos Andris20:51+15:58
95Czebei ÁkosGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozó21:35+16:42
96Horváth GabriellaCSP Csipa Sport és Szabadidő Egyes21:54+17:01
97Gyenes NóraSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye22:39+17:46
98Tóth JózsefEK Egyesületen kívüli22:51+17:58
99Tóth BlankaZST Zselic Tájékozódási Futó és Sz23:09+18:16
100Verebélyi AttilaSDS Salgótarjáni Dornyay Sportegye23:16+18:23
101Rostás IrénHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási24:24+19:31
102Lockett Levente25:18+20:25
103Horváth Mátyás25:22+20:29
104Tóth JózsefnéSAS Silvanus Sportegyesület25:37+20:44
105Vida IstvánSAS Silvanus Sportegyesület26:17+21:24
106Berkes Kata27:04+22:11
107Fábián BeatrixFMT FŐMTERV SK27:58+23:05
108Kaj Huba28:43+23:50
109Vági EvelinSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei28:53+24:00
110Iskiné Sinka IldikóSTE Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei28:56+24:03
111Csorja IdaHTC Hódmezővásárhelyi Tájékozódási29:58+25:05
112Madarassy ViolaBEA Budapesti Egyetemi Atlétikai C32:23+27:30
113Tóth Tímea34:36+29:43
114Morauszkiné Éles EditNYV NYVSC-Nyírerdő Tájfutó Szakosz34:59+30:06
115Schell Boglárka38:05+33:12
116Franczel SimonTTE Tipo Tájfutó és Környezetvédő41:41+36:48
117Benedek VirágPVS Pécsi Vasutas Sportkör43:52+38:59
 
Szöllősi JuditHOD Hód-mentor sport és műpártolóhiba
Tarján ÁgnesPOE Pécsi Orvos-Egészségügyi Sporthiba
Czebeiné Nemes BernadettGOC Göcsej Környezetvédő, Tájékozóhiba
Turcsán JánosPVS Pécsi Vasutas Sportkörhiba
Rácz MátyásPVS Pécsi Vasutas Sportkörnfb